Levný nebo nejlevnější rozvoz květin?

Když se rozhodujete o rozvozu květin, na co si vzpomenete jako první? Mnozí z vás asi na slova "levný rozvoz květin" nebo dokonce "rozvoz květin zdarma". V dnešní době, kdy lidé často hledají způsoby, jak ušetřit, se zdá, že hledání nejlevnějšího rozvozu květin není tou nejlepší volbou.

Emoční hodnota doručení květin

Pokud někomu posíláte květiny, pravděpodobně to děláte z důvodu, který je pro vás významný. Může jít o vaše přání k narozeninám, svátku, či výročí, oslavu nebo jen tak, pro radost. A právě proto byste měli dbát na to, aby doručení květin bylo kvalitní. Představte si situaci, kdy vaše pečlivě vybrané květiny dorazí poničené, pomačkané nebo dokonce v teplých letních měsících upečené. To není zrovna to, co byste chtěli, že?

Zdarma často je nejdražší řešení

Mnoho firem nabízí rozvoz květin zdarma, zejména ve velkých městech jako Praha, Brno či Ostrava. Ale jak již bylo zmíněno, často platí pravidlo: "zdarma není nic". Většina firem pak započítává náklady na doručení do ceny květiny. Když tedy vidíte prémiové růže za 95 Kč místo 57 Kč na Florea, je to právě kvůli "rozvozu květin ZDARMA".

Co opravdu chcete od rozvozu květin?

Jistě, můžete si říci, že když je rozvoz levný, může květinu doručit někdo na skútru nebo v obyčejném autě. Ale opravdu chcete riskovat kvalitu doručení květin a potažmo celý emoční zážitek předání květiny?

Florea - profesionální a zároveň levný rozvoz květin

Nyní si představte společnost, která nabízí profesionální kurýra, který je vyškolen k doručení pouze květin. Auto je vybaveno chladícím systémem, GPS a zákazník má přehled o přesné poloze kurýra. Jakmile je květina doručena, zákazník obdrží SMS zprávu a má možnost komunikovat s kurýrem i se zákaznickou podporou rozvozu květin. A to vše za pouhých 145 korun. Tato společnost se jmenuje Florea a je skvělým příkladem toho, jak může být profesionální rozvoz květin zároveň i nejlevnějším rozvozem na trhu

Poznámka: Pro více informací o tomto tématu se podívejte na náš nový video vlog, kde všechny aspekty rozvozu květin rozebíráme podrobněji.

 

Ověřená kvalita rozvozu květin od Florea

Přesvědčte se o kvalitě našich služeb sami. Mnoho našich spokojených zákazníků nám zanechalo svá ověřená hodnocení na platformě Heureka. Konkrétní recenze a hodnocení si můžete přečíst na adrese Heureka - ověřená hodnocení Florea.cz.

3x Finalisté soutěže E-shop roku (2020,2021,2022)

Jako důkaz naší kvality a důvěry našich zákazníků jsme byli hrdými 3x finalisty soutěže E-shop roku, kde jsme získali prestižní druhé místo v kategorii Kvalita.

V souvislosti s Rozvozem květin vby vás mohlo zajímat:

Doručení květin na minutu přesně aneb když načasování hraje roli

Kolik stojí doručení květin v Praze?

Vše o rozvozu květin online Florea

Rozvoz růží: na co si dát pozor a na co se zaměřit

Květinové zákulisí: jak vám domů doručujeme květiny?

Rozvoz růží a květin v zahraničí

Videa z rozvozu květin

Rozvoz a doručení květin v Praze

Levný a profesionální rozvoz květin Florea