Kytice na házení

Kytice na házení jsou neodmyslitelnou součástí svatebních tradic. Na Florea.cz nabízíme krásné kytice na házení, které jsou připraveny dodat vaší svatbě speciální okamžik plný elegance a symboliky.

Symbolika a tradice kytic na házení

Kytice na házení mají v svatebních tradicích speciální místo. Zde je pár faktů o jejich symbolice a tradici:

  • Štěstí a plodnost: Když nevěsta hází kytici svobodným dámám, tradice praví, že ta, která ji zachytí, bude první ze svobodných dam, která se vdá. Kytice tak přináší štěstí a symbolizuje plodnost a budoucí lásku.

  • Přátelství a dělení radosti: Házení kytice je také způsobem, jak nevěsta vyjádří své přátelství a dělí se s ostatními ženami o radost ze svého svatebního dne. Je to okamžik plný veselí a očekávání.

  • Svatební kytice na házení

Jak vybrat a použít kytici na házení

Při výběru kytice na házení můžete zvážit následující faktory:

  • Barvy a styl: Vyberte barvy a květiny, které ladí s celkovým barevným schématem vaší svatby. Můžete zvolit kytici, která bude koordinována s vaší svatební kyticí nebo bude mít podobný styl.

  • Velikost a tvar: Zvažte velikost a tvar kytice. Měla by být dostatečně lehká a pohodlná na házení, ale zároveň dostatečně nápadná, aby přitáhla pozornost.

  • Výběr květin: Zvolte květiny, které jsou vhodné pro házení. Květiny s pevnými stonky a odolnými okvětními lístky jsou ideální volbou.

 Kytice na házení od Florea.cz

Na Florea.cz najdete široký výběr krásných kytic na házení, které jsou pečlivě vytvořeny z čerstvých a kvalitních květin. Nabízíme různé styly a barvy, aby vaše kytice na házení byla přesně taková, jakou si přejete pro váš svatební den. Vyberte si kytici na házení od Florea.cz a dodáte svému svatebnímu dni eleganci a symboliku, která bude trvat v paměti vašich hostů.

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

Květiny do vlasů nevěsty

Květinový náramek pro nevěstu

Kytice pro nevěstu

Pivoňky - královny svatebních kytic

Jak usušit svatební kytici

Jak na výběr svatební kytice v jarním stylu