Kdy a jaké květiny darovat dětem

Zda jsou květiny vhodným dárkem pro děti, o tom se vede mnoho diskuzí. Přesto by se většina floristů nezávisle na sobě shodla, že i děti mohou dostávat květiny k svátku a nebo k narozeninám. Pokud na to máte podobný názor, máme pro vás tipy na květiny pro malé princezny a holčičky.

Růžový pugét pro malou slečnu

Dospívající slečny se dělí na dva tábory, ty, které v pubertě propadnou černé barvě anebo ty, které se zamilují do růžové :) Ve druhém případě je pro ni kytice růžových růží ideální.

Oblíbené jsou ty růžové kytice, které jsou uvázány ze dvou odstínů růžové (tmavšího a světlejšího). Výsledek je ještě více dívčí.

Pokud doma máte zatím malou princeznu, i tu můžete k narozeninám potěšit malým pugétem růžiček. Doporučujeme kytici z trsových růžiček. Na jednom trsu bývá kolem pěti až osmi roztomilých drobných kvítků, takže i malá kytice působí bohatým dojmem - o to více v dětských očích.

Růže v barvách duhy 

Děti duhu milují, neustále ji kreslí a jsou nadšené, když se zjeví za okny. Takže ani takové duhové růže nezůstanou u malých dětí bez emocí.

V některých zemích světa se staly dokonce oblíbeným dárkem ke Dni dětí, jinde oblíbenou výzdobou na dětskou párty.

V našem eshopu prodáváme jen čerstvé duhové růže, které byly obarveny zdravotně nezávadnou metodou, takže se nemusíte bát, že by dětem ublížily :)

Růže sladké na pohled

Pokud hledáte něco speciálního, porozhlédněte se mezi "čokoládovými" růžemi. Vypadají, jako kdyby byly zalité čokoládovou polevou a posypané cukrovými perličkami.

Ve skutečnosti jsou to růže čerstvé, zalité parfemovaným voskem a posypané malými korálky. Malým holčičkám jistě rozzáří oči radostí a budou s nimi na narozeninových fotografiích vypadat roztomile.

Jen pozor, tyto růže jsou NEJEDLÉ. A také zdravotně nezávadné. Přesto, když jde o děti, bude lepší se s vaší malou princeznou dohodnout na nějakém pěkném místě, kde je vystavíte a kde na ně dobře uvidí :)

Růžičky do krabičky

Pokud hledáte květiny více slavnostní, třeba za samé jedničky na vysvědčení, dárková krabička plná rozkvetlých květů růží se krásně hodí jak pro malé princezny tak dospívající slečny.

Výhodou je, že se růže nedávají do vázy, nahrazuje ji dárková krabička s namočenou aranžovací hmotou. Vyhnete se tak nehodě s převrhnout vázou a je také praktičtější na přenášení.