Vaše hodnocení a recenze, která nám dělají radost

Říká se, že každá kritika (i ta negativní) je něčím přínosná. A v případě našeho online květinářství to platí dvojnásob. Díky všem vašim hodnocením rosteme do krásy a můžeme být lepší. Tímto článkem bychom vám chtěli moc poděkovat za to, že jste s námi a zároveň jsme se rozhodli vypíchnout ta hodnocení, která nás mile potěšila.

Kytička pro naší babičku udělala velikou radost, prý i slzička radosti ukápla, takže my už jedině kytičky od Vás. Skvělá domluva a moc příjemný pan doručovatel. Děkujeme Vám moc, děláte "TO" vážně skvěle.

Dnes ráno mi Váš velmi příjemný kurýr doručil překrásnou kytici růží. Tohle bych přála zažít každé ženě. Byl to takový můj sen, dostat tak obří kytici. A díky Vám se mi splnil. Děláte lidem velkou radost. A patří Vám velký dík.

Od včerejška jsem šťastně obdarovaná stovkou růží od svého miláčka. Bože, to byl ale krásný pocit, když kurýr č. 10 předal kytici. Nemohla jsem uvěřit :) Každá žena by měla být alespoň jednou v životě překvapená tímto způsobem.

Miluji Floreu ♥ Skvělý tým, nádherné kytky, suprová domluva, milý kolektiv. Ať už rodinné chvíle nebo romantické, vždy nám to Florea zpestřila ♥

Děkuji firmě za doručení překrásných květin mojí mamince i mě samotné. Vše proběhlo přesně podle mých představ a pan kurýr byl na čas přesný. A aranžmá květin nemá chybu!

Čerstvé, levné a krásné květiny - obdarovaná byla nadšená a skládá komplimenty i týden poté o tom, jak jsou pořád krásné. Rozhodně tento obchod doporučuji - je vážně tak dobrý, jak vypadá. Ochotní lidé, krásné květiny a doprava opravdu až na kraj světa :)

Děkuji za dodání květin na svatbu, byly dokonalé! Květiny objednávám u vás často a vždy vše perfektní včetně neuvěřitelně milých a ochotných kurýrů a slečen na infolince!

Lidi s Florea jsou velmi ochotní. Celou objednávku jsme zařídili po telefonu a práce floristky fakt famózní. Já podala návrh a ona ho zdokonalila. Moc děkuji, mamince se dárek líbil.

Doporučuji, doporučuji, doporučuji! Budete spokojení zákazníci jen u Florea.cz! A žádné kamenné květinářství Vás už neosloví!

Všichni na Florea.cz jsou milí a příjemní a ochotní, což se dnes téměř nevidí. A pořád dobře naladění. Paní Kateřina si poskládala skvělý tým, který pro spokojeného zákazníka udělá vše, co je v jejich silách. Ověřila jsem si to při každé objednávce, květiny objednávám jen na Florea.cz.

DĚKUJEME ♥