Valentýn 2021: Kdy je čas objednat kytici

Letošní svátek zamilovaných vychází na neděli. Obíhat květinářství 14. 2. ale není ta nejlepší cesta, jak dostat čerstvou a voňavou kytici za rozumné peníze. Florea.cz za vás zajistí tohle všechno, a ještě vám ji spolehlivý kurýr přiveze kamkoliv.

Musíte si jen včas vzpomenout a kytici objednat . A kdy že je ten správný čas?

Celý rok pro vás vážeme kytici za kyticí přesně dle vašich přání, dbáme na jejich kvalitu a původ a na naprostou spolehlivost našich služeb. Náš cíl je: Nezklamat vás. A ani Valentýnský humbuk nás nezlomí. Nebudeme brát květiny od neověřených pěstitelů, nenecháme kytici uvázat nezkušenými brigádníky a nebudeme rozvážet květiny v náhradních autech, které by vám dovezly růže povadlé nebo jinak znehodnocené. Na Florea.cz ručíme za to, že dostanete jen prvotřídní kytici, jako v kterýkoliv jiný den v roce. 

Počet objednávek je proto omezený a je třeba objednat valentýnskou kytici včas.

Valentýnské květiny

Kdo bude květinu předávat? Vy nebo kurýr?

Pokud budete předávat kytici sami, můžete si dodání s klidem naplánovat na 1-2 dny předem, tedy na pátek či sobotu. Jelikož vozíme čerstvě sklizené květy přímo od pěstitelů a uchováváme je po celou dobu převozu v přísných podmínkách, kytici 2 dny u vás doma vůbec neublíží. Naopak. Stihnou se napít, hlava květu se zvětší a pootevře a vy tak budete předávat valentýnskou kytici v nejlepší formě.

Pokud nedělní rande s dámou vašeho srdce nestíháte, ale doručení přímo na Valentýna je pro vás důležité, nechte to na našem kurýrovi. Ten kytici v neděli předá se širokým úsměvem a vzkazem, který si sami napíšete.

>>> Inspirujte se: Básničky a vzkazy na valentýnská přání

Kdy spouštíme objednávky?

Příroda je nevyzpytatelná, a tak ani sami pěstitelé neznají svou úrodu měsíc dopředu. Teprve týden před Valentýnem nám potvrzují, jaký typ, barvu a délku růže vám budeme moci nabídnout. Přesně v ten okamžik dáváme tuto nabídku na náš web a vy můžete překrásné, kvalitní růže online objednat. Ano - u nás objednáváte květiny ještě v momentě, kdy rostou ve skleníku. Čerstvěji už to opravdu nejde.

Našim registrovaným zákazníkům vycházíme vstříc a posíláme jim informační e-mail v momentě, kdy je valentýnská nabídka online. Pokud si chcete ušetřit stres a být si jisti, že valentýnskou objednávku nepropásnete, registrujte se také a my to za vás ohlídáme

Oranžové růže

Jaké růže vybrat?

Výhodou valentýnské objednávky s předstihem je i to, že si můžete v klidu rozmyslet, jakou kyticí uděláte své milované největší radost. Ačkoliv Valentýn přímo křičí „rudé růže!“, my vám radíme, abyste vybrali jinou barvu. A pokud si nepotrpíte na pugéty, možná vás zaujmou originální a vkusné květinové krabičky. 

Ať tak jako tak, přejeme vám krásného a do posledního detailu perfektního Valentýna.

Vaše Florea.cz