Díl 3.: Tipy na květinové dárky

Třetí a zároveň závěrečný díl naší trilogie na téma květinové dárky je tu. Co jsme pro vás a vaše blízké ještě našli? Náš výběr patří mezi menší dárky, které moc nestojí, ale radost z nich jistě uděláte každému milovníkovi čerstvých květin.

Kytice  čerstvých květin v papíru

Menší kytice řezaných květin jsme vybavili eko kabátkem. Není to snad proto, že bychom chtěli šetřit. Jen jim to v něm více sluší :)

Tyto kytice vážeme ze všech možných barev a druhů chryzantém. Když je zrovna sezóna, tak se můžete těšit na kytice tulipánů, hyacintů, narcisů, pryskyřníků a z dalších květin.

Kytice z těchto květin jsou v menším počtu, takže je asi raději darujete jen tak pro radost, k svátku nebo jako poděkování, případně může taková kytice doplnit hlavní dárek k narozeninám. Příjemně potěší i cena za takový dárek - od 150 Kč výše.

Kytice slunečnic pro slunečný den

Za 180 - 200 Kč Kč se dá najít dárek, který potěší nejen všechny sluníčkáře :) Ale teď vážně. Kytice slunečnic je skvělý lék na špatnou náladu.

Vzpomeňte si, když cestujete autem a projíždíte kolem pole plného slunečnic. Ten pohled vás prostě hřeje.

A ještě jeden dobrý důvod, proč někomu darovat kytici slunečnic. Podle květomluvy darovanou slunečnicí říkáte: Jsem Ti oddaný. Jsem na Tebe hrdý. Uvědomuji si, jak vzácné pouto mezi námi je. Takže dárek pro kamarádku nebo svou lásku máte nejspíše vybraný.

Mix květin aneb zjisti, co se ti líbí

Občas u nás v online květinářství můžete narazit na kytice nebo květinové mixy z jednoho druhu květiny, přičemž co květ to jiná barva, tvar či velikost.

Nebojte, nejsou to zbytky, které nám zůstaly na skladě. Tyto květiny jsou čerstvé a stejně kvalitní.

Takto k nám přicestovaly už od pěstitele a zkrátka jsou ideální pro ty, kteří si nechtějí lámat hlavu s tím, jak kombinovat květiny.

A proč neokusit trochu té krásy z každé barvy květiny? Aspoň si obdarovaná v takovém výběru najde tu svoji.