Díl 2.: Tipy na květinové dárky

Připravili jsme pro vás třídílný miniseriál na téma květinové dárky, které u nás na Florea najdete a komu jimi zaručeně uděláte radost. Zapátrali jsme v našem internetovém květinářství a vybrali oblíbené kytice z čerstvých růží a dalších květin, kterými uděláte radost jak mamince, tak partnerce nebo kolegyni.

Trojbarevná kytice růží

Dárek pro ženu jak vyšitý! Základem takové kytice jsou ve většině případů krémové nebo bílé růže, které doplňují dvě podobné barvy, např. fialová s růžovou, růžová s červenou nebo žlutá s oranžovou. Záleží na tom, pro jakou příležitost kytici hledáte.

Mezi partnery je takto barevná kytice, jako je na fotografii, oblíbený dárek k výročí. Světlé barvy se doporučují pro mladší ženy. Není ale vyloučeno takovou kytici darovat jako dárek manželce k perlové svatbě. Bude se hodně líbit romantičkám a kreativním duším.

Kytice z bílých a rudých růží

Klasika nad klasiky, která symbolizuje věčnou a nehynoucí lásku. Pánové, pokud vás nenapadá žádný romantický dárek pro přítelkyni a nechcete jí odbýt jen voucherem v obálce, můžete připojit tuto kytici.

Počet růží záleží jen na vás. Může odpovídat délce vztahu nebo jinému důležitému číslo. A nebojte se ani sudého počtu růží do kytice. Je to pravidlo staré jako sám čas a už pomalu, ale jistě zaniká. Kromě červené a bílé můžete vybrat například krémovou a červenou, nebo krémovou a růžovou anebo bílou a růžovou.

Míchaná kytice bez růží

Utrhněte svou fantazii ze řetězu a stvořte kytici, který ještě nikdo nikdy neviděl. Jak? Vezměte od každého druhu květiny trochu, hrajte si s barvami a klidně můžete vynechat i dekorační zeleň do kytice.

Takto bohatě míchaná kytice se skvěle hodí jako blahopřání, nejen k svátku nebo k narozeninám, ale třeba i jako dárek za úspěšně ukončené studium nebo jako poděkování za něco hezkého.

Líbit se bude kreativním ženám, ale také těm, které rády objevují nové a nepoznané a těm, které zkrátka nepodlehly kráse růží.

Kytice modrých nebo jiných barvených růží

Dříve obávaná barva růží, která si získala srdce mnoha žen. Ještě aby ne, když modré růže jsou symbolem úcty a obdivu. Která žena by nechtěla, aby jí právě to říkal muž skrze květiny? Modrá kytice se tak nabízí jako dárek pro ženu vašeho srdce.

Nemusí to být ale nutně jen partnerka, klidně i maminka nebo babička anebo také paní učitelka. Vždyť i k těm můžeme vzhlížet jako k silným ženám, které si náš obdiv a naši úctu zaslouží.

Květinová krabička z růží nebo z jiných květin

Trochu jiná kytice květin. Určitě na ni hoďte očko, hledáte-li originální květinový dárek a mezi klasickými kyticemi si nedokážete vybrat. Existuje mraky kombinací květinových krabiček a pokud tu svou mezi nimi nenajdete, spojte se s naší floristkou.

Výhodou květinové krabičky je, že nepotřebujete vázu. Je také skladnější a snadněji se přenáší. Navíc je nesmírně fotogenická! Jako bonus, pro praktické holky, ji může obdarovaná použít třeba jako úschovnu na makeup nebo náušnice, až květiny odkvetou.