Tajný dárce - anonymní doručení květin Florea

Posílejte květiny online a diskrétně

Když se rozvoz květin stane mostem mezi tajným ctitelem a jeho touhou, Florea.cz zaručuje diskrétnost a profesionalitu. Naše služba anonymní doručování květin umožňuje zákazníkům poslat květiny diskrétně, při zachování tajemství a kouzla neznámého odesílatele.

Anonymní doručení a předání kytice

Jak anonymní doručení funguje?

Pro mnohé objednatele kytic, kteří chtějí vyjádřit své city bez odhalení, je služba anonymního dárce tou pravou volbou. Florea.cz přináší šanci překvapit a potěšit bez nutnosti prozrazení identity. Ať už je to vyznání lásky nebo prostý projev obdivu, naši profesionální kurýři doručí vaše vyznání citlivě a respektem k soukromí obou stran.

Chcete anonymní platbu, která nebude vidět na vašem výpisu z účtu?

Nejjednodušším a ověřeným způsobem, jak uhradit vaše květiny objednané online, je vklad přímo na náš učet u Komerční banky. Nikdo tak neuvidí, že jste květiny uhradili. Potvrzení objednávky zasíláme pouze online na uvedený email a SMS zprávou na uvedené telefonní číslo. Žádná písemná komunikace neprobíhá. Nemusíte mít obavy, že vám přijde faktura do schránky.

Záruka anonymity

U Florea.cz bereme anonymitu vážně. Informace o objednavateli zůstávají utajené a nejsou kurýrovi známy. I když se obdarovaný zeptá, jsme připraveni zachovat mlčení. Kontaktujeme vás a zjistíme, zda si přejete prozradit svou identitu. Vaše květiny online jsou poslány s jistotou, že tajemství vaší identity bude zachováno, dokud se sami nerozhodnete ji odhalit.