Red Naomi - luxusní superprémiové růže od pěstitelů Brockhoff a Van der Drift Roses

Red Naomi jsou luxusní superprémiové růže, které vynikají nejen svou nádhernou červenou barvou, ale také délkou stonku. Přinášíme vám informace o pěstování, sklizni, přepravě a prodeji těchto krásných květin.

Pěstování a sklizeň Red Naomi od pěstitelů

Ven der Drift Roses a Brockhoff

Brockhoff a Van der Drift Roses jsou dva z nejvýznamnějších pěstitelů Red Naomi růží. Tyto růže mají délku stonku až 100 cm, což z nich činí nejdelší řezané růže na trhu. Při pěstování se kladou velké nároky na kvalitu půdy, osvětlení a klimatické podmínky. Obě společnosti dbají na každý detail, aby zajistily, že jejich Red Naomi růže jsou dokonalé.

Sklizeň Red Naomi růží probíhá ručně, což umožňuje pečlivou kontrolu kvality. Po sklizni jsou růže baleny a chlazeny, aby se udržely co nejčerstvější. Díky pečlivému zpracování jsou Red Naomi růže schopné vydržet až 14 dní po nákupu, pokud jsou řádně udržovány.

Jak udržet růže co nejdéle čerstvé?

Naše rady a tipy

 

Při nákupu Red Naomi růží je důležité si vybrat květiny s pevnými a celistvými okvětními lístky bez viditelných poškození. Je také důležité, aby stonky byly řezány pod úhlem a vystaveny vodě co nejdříve po nákupu. Růže by měly být umístěny v čisté váze s čerstvou vodou a vždy by měly být udržovány mimo přímé sluneční světlo a teplotní šoky.

Red Naomi růže jsou dokonalou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a elegantní květinu pro své speciální příležitosti. Na Florea.cz najdete širokou nabídku Red Naomi růží od obou pěstitelů, Brockhoff a Van der Drift Roses. Vyberte si ty nejkrásnější květiny pro své nezapomenutelné okamžiky. 

 

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

Naše Galerie fotek a videí metrových růží

Jak nejlépe poděkovat mamince kde Dni matek

Co muž říká barvou květin

Lichý nebo sudý počet květin do kytice? Poradíme.