Orientální liliie Roselily: Krása, vůně a symbolika dvou květin v jedné

Orientální lilie 'Roselily' jsou vskutku zvláštní květiny, které představují nový typ orientální lilie, jenž si během posledních let získal srdce mnoha milovníků květin.

Orientální Lilie Roselily: Nádherný květ bez pylových zrn

Roselily jsou nádherné plnokvěté lilie, jejichž květy mají až 28 okvětních lístků. Tento vysoký počet okvětních lístků jim dodává bohatý, mohutný vzhled, který připomíná květy růží. Díky tomu jsou Roselily ideální volbou pro ty, kdo chtějí do svého prostředí přinést něco neobvyklého a působivého.

Kromě krásy svých květů jsou Roselily také jedinečné tím, že neobsahují pylová zrna. To znamená, že nezpůsobují alergické reakce, které mohou být pro některé lidi problémem u tradičních lilií. To také znamená, že se mohou bez obav umístit na stůl nebo do místnosti, aniž by docházelo k usazování pylového prachu.

 

 

Dalším významným přínosem je silná vůně Roselily, která je přirozeně sladká a přitom není příliš intenzivní. Tyto květiny dokážou proměnit jakoukoli místnost v prostor plný nádherné vůně, která vydrží mnoho dní.

Orientální lilie Roselily jsou skutečným skvostem mezi květinami a představují skvělou volbu pro každého, kdo hledá něco trochu jiného než tradiční lilie. Jsou krásné, snadno se pěstují a mají nádhernou vůni, a co je nejlepší, nemají žádná pylová zrna, což je činí ideální volbou pro ty, kdo mají citlivost na pyl nebo pro ty, kdo jednoduše nechtějí mít v interiéru květiny, které zanechávají pylový prach.

Roselily jsou skvělé také jako řezané květiny a díky svému dlouhému kvetení a odolnosti se stanou středobodem jakékoliv květinové kompozice.

Zkrátka, orientální lilie Roselily jsou skvělým způsobem, jak do vašeho interiéru přidat trochu exotiky a elegance. S jejich pomocí můžete vytvořit nádherné aranžmá, které očaruje každého, kdo jej uvidí. Vyzkoušejte je a uvidíte, jaký rozdíl mohou udělat vzhled a atmosféra vaší zahrady nebo domova.

Lilie OR DU ROSELILY SNOWBOARD 80 cm / 3+

Lilie OR DU ROSELILY SNOWBOARD 80 cm / 3+
Tip -23%
Skladem 92 kusů

128 Kč 98 Kč

Detail

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

Lilium - Lilie

Jak pečovat o řezané lilie, aby vám dlouho vydržely

Královské lilie? Správný název je orientální.

Podívejte se na naše videa o Orientálních liliích