Omluva za nevěru

Nevěra pro vás byla pouhý úlet. Jak zajistit, aby vám partnerka odpustila?

Byl to úlet. Jak zajistit, aby vám partnerka odpustila?

Nezáleží na tom, zda se nevěra stala z nudy a zvědavosti, kvůli hádkám, nebo jste k ní byli nevědomky dohnáni. Stalo se. Litujete toho a nejvíce si přejete, aby k tomu nikdy nedošlo. Láska je rozbitá a vám nezbývá nic jiného, než se pokusit slepit střípky. Víte, že už nikdy nebude vypadat stejně. Ale i střípky mohou držet pohromadě mnoho dalších let. To však jen v případě, že lepení věnujete čas a péči. Jak začít? Pugetem růží a také hlubokou omluvou inspirovanou vzkazy našich zákazníků.

Vzkazy - Omluva za nevěru

Znovu prosím o šanci začít tam, kde to všechno krásné skončilo, vidět tě šťastnou, usmívat se a spokojenou. Vím, že to nebude jednoduché, odpuštění chce svůj čas a já jenom chci, aby si věděla, že máš všechen čas světa.Odpusť, že jsem se tak choval k tobě a vše pokazil, mohli jsme se mít jako v pohádce. Už bych tě nezklamal, teď už ne věř mi, teď vím, že bych udělal pro tebe cokoli..Miluji tě.

💖

Vím, jak moc jsem Tě zklamal, ale to víš i sama. Chtěl bych se Ti touto cestou omluvit a požádat Tě ještě o jednu šanci. Jestli to nepůjde, tak alespoň o odpuštění. Odpusť mi prosím.

💖

Omlouvám se ti, tohle jsou poslední květiny. Jen chci, ať víš, že se nikdy nepřestanu snažit, protože vím, že to za to stojí. Časem uvidíme, jestli to stálo za to, ale pro mě jsi byla a vždy budeš ta pravá.

💖

Promiň za všechno, ale budu tě milovat, dokud všechny růže nezvadnou.

💖

Miluji tě. Odpusť mi prosím všechno, čím jsem se vůči tobě kdy provinil. Přál bych si vrátit čas a vím, že bych se choval jinak…

💖

Kéž by všechno bylo jako dřív a milovala jsi mě i přes moje chyby. Neumím to vzít zpět, ale chci jedinou věc na světě....abys byla šťastná!

💖

V životě jsem napáchal už hodně zlého a ublížil několika lidem.. Nejvíce mě však mrzí, že jsem ublížil tobě. Té ženě, která mě tolik milovala.. Chci, aby jsi věděla, že pro tebe udělám vše.

💖

Nikdy nepřipustím, aby ses takhle cítila znovu. Mrzí mě to. Miluju Tě.

💖

Strašně mi chybíš...vím, že nejde na vše hned zapomenout, ale moje city k Tobě jsou to nejsilnější, co jsem v životě ke komu cítil.

💖

Jsi to nejúžasnější poupátko na světě. Mrzí mě, jak jsem se k Tobě choval a nikdy si to neodpustím. Vážím si Tě a lituji každé hlouposti, kterou jsem udělal vůči Tobě.

💖

Jednoho dne Tě někdo obejme tak moc, že všechny Tvoje zničené kousky se spojí zpět. Omlouvám se za vše. Miluji Tě od srdce a vždycky milovat budu princezno moje.

💖

Za tvůj krásný úsměv. Alespoň tímto způsobem Tě prosím o odpuštění. Opravdu mě to mrzí a slibuju, že už se to vážně nestane. Záleží mi na tobě.

💖

Mrzí mě, jak to dopadlo a doufám, že jsi a stále budeš už jen a jen šťastná. Jsi jedna z mála, co si to opravdu zaslouží...Miluji Tě.

💖

Vše, co se stalo, mě strašně mrzí, ale věř, že pro mě jediná, kterou vážně miluji, jsi ty !!!

💖

Moc mě to všechno mrzí, vím že jsme zničil co šlo :( Nechci si představit život bez tebe, Miluji tě.

V souvislosti s tématem "Vzkazy - Omluva za nevěru" by vás mohlo také zajímat:

7 nejkrásnějších vyznání lásky

Lichý nebo sudý počet květin do kytice? Poradíme.

Co vyjadřuje počet květin v kytici

Přáníčka, vzkazy a básničky k narozeninám

Květinová etiketa s Ladislavem Špačkem

Jak se omluvit ženě aneb omluvné vzkazy