Kytice na přání podle fotky z Facebooku či Instagramu

Tolik krásy na jednom místě, až oči přecházejí. Ne, nemluvíme o světové soutěži krásy, ale o našem Facebooku a Instagramu, kde pro inspiraci sdílíme fotky nově uvázaných kytic, které hrají 1000 barvami, až se srdce chvěje.

Koukli jste na naše sociální sítě a zamilovali jste se na první pohled do kytice přesně podle vašeho gusta. Je skvělé, že víte, co se vám líbí. Rádi vám podobnou kytičku uvážeme na míru. Stačí kontaktovat naši floristku

Na Facebooku jste viděli krásnou kytici, ale na e-shopu není

„Rád bych si objednal kytici jarní mix, kterou jsem viděl na Instagramu, ale v e-shopu ji nikde nevidím, kde je chyba prosím?“ Právě takové dotazy občas dostávají naše děvčata v zákaznickém centru. 

Proč na našem e-shopu nemůžete dohledat kytici, kterou jste včera zahlédli na Instagramu? Ne, nic před vámi neskrýváme, ani nevedeme podpultový prodej. Naopak vám chceme v každé roční době nabízet jen 100% čerstvé květiny od nejlepších pěstitelů na světě. Proto pravidelně zkoušíme nové odrůdy od pěstitelů. 

U nových odrůd testujeme výdrž a odolnost, a pokud projdou prověrkou na jedničku s hvězdičkou, rovnou z nich uvážeme kytici. Těší nás dělat vám radost, proto vám tyto uvázané kytice nabízíme k dražbě v rámci naší facebookové aukce. 

Míchaná kytice z Instagramu Florea.cz

Kytice za pusu díky aukci na Facebooku

Adrenalin si můžete užít i mimo aukční síň. Každý den na našem Facebooku soutěžíme o 30–40 nádherných kytic za zlomkovou cenu. Aukce trvá jen pár desítek minut a vyvolávací cena je vždy 1 Kč. Nejvyšší přihozenou částku nehlídá aukční kladívko, ale náš zákaznický servis, který aukci včas ukončí a zkontaktuje šťastného výherce. Nevyhráli jste v aukci, ale rádi byste pořídili jednu z aukčních kytic? Rádi pro vás danou kytici z fotografie uvážeme. Zavolejte nám nebo napište mail

Naše floristky uvážou jakoukoliv kytici na přání

„Přítelkyně miluje růžovou. Můžete mi uvázat kytici v různých odstínech růžové?” píšete nám. Nebo „Rád bych pro maminku kytici z gerber kolem pětistovky, půjde to?” Ano a ještě jednou ano. Pokud máte o kytici jasnou představu a nevybrali jste si z aktuální nabídky na e-shopu, potěší vás naše služba kytice na přání.

Stačí zavolat nebo napsat naší floristce a říct, jak by měla kytice vypadat, jaké by měla mít barvy, květiny a výslednou cenu. Pokud máte svého favorita na fotografii, super. Stačí nám poslat fotku a my už se s tím popereme. 

Naše floristka na přání uváže kytici a fotku kytice vám pošle na mail. Proč? Abyste kytici viděli předem a mohli jste případně přidat počet květin, upravit barevnost nebo v krajním případě objednávku úplně zrušit. Za službu zakázkové floristiky účtujeme 15 % z ceny květiny. V ceně je vázání kytice, komunikace se zákazníkem, služba zaslání kytice na e-mail a případné úpravy. 

Míchaná kytice z Instagramu Florea.cz

Proč si nekoupíte pivoňky v lednu a orchideje v srpnu

Maruška sice od kouzelných 12 měsíčků přinesla jahody i v únoru, ale my vám bohužel nemůžeme zaručit, že pro vás uvážeme jakoukoliv kytici v každé roční době. Voňavé pivoňky v lednu nevyčarujeme, stejně jako nevykouzlíme čerstvé orchideje v srpnu. Ledaže by nám pohádkové bytosti skutečně začaly pomáhat. 

Než se tak stane, může vám pomoci náš Facebook a Instagram. U fotek kytic je vždy datum a to znamená, že v daném měsíci kytice nejspíš bude k dispozici. Je jedno, zda je fotka 3 roky stará, nebo aktuální. Pokud kupujete kytici v dubnu, prohlédněte si fotky na našich sociálních sítích z dubna. Je velmi pravděpodobné, že pro vás dokážeme uvázat stejnou nebo velmi velmi podobnou kytici na přání.

Jak si objednat kytici na přání

Líbí se vám na Facebooku nebo Instagramu kytička? Zavolejte nebo napište naší floristce a připojte představu o ceně. Naše floristka zadá poptávku nákupčnímu, který objedná květiny a následně pro vás uváže kytici na přání – jen na základě fotky z našich sociálních sítí. 

Že jste rovnou dostali chuť se na překrásné kytice podívat? Tak šup na náš Facebook nebo Instagram, kde se to barvami jen hemží.