Kytice na zákazníka nečekají, vážeme je den předem

Čím déle kytice vydrží, tím větší radost udělá. Proto jsme u nás ve Florea všechno přizpůsobili tomu, aby byly květiny maximálně čerstvé. Nenajdete u nás vazby, které teprve čekají na svého zákazníka. Děláme to totiž úplně jinak!

Kytice z našeho webu neexistují. A je to tak správně

Může to znít podivně, když říkáme, že žádná z kytic, mezi kterými si na našich stránkách vybíráte, neexistuje. Při bližším pohledu je ale jasné, proč je to pro zákazníky i květiny skvělé řešení. Za naším voňavým podnikáním je totiž spousta pokročilých technologií.

Díky nim máme mimo jiné dokonalý přehled o skladu. Náš program, vlastně takový počítačový florista, kontroluje počty a druhy květin, které jsou aktuálně dostupné. Zásoby pak porovnává s typy kytic, jak je navrhly naše profesionální aranžérky. Na webu pak finálně zobrazí jen ty vazby, které můžeme z našich rostlin připravit.

Detailní znalost zásob přináší ještě jednu skvělou možnost: můžete si nechat navázat kytici na přání. Na webu totiž jasně vidíte, které druhy máme skladem.  

Podtrženo sečteno, není nutné žádné kytice chystat předem a také se nestane, že bychom na stránkách nabízeli aranžmá, na které nemáme materiál. Prostě pokrok ve službách krásy.

Sklad květin

V ideálních podmínkách chráníme čerstvost květin

Než si kytici objednáte, je naším úkolem se o květiny starat tak, aby si udržely špičkovou kvalitu. Rostlinný materiál proto hýčkáme ve speciálních skladech, chlazených na pouhé 2 °C. Což je teplota pro skladování květin ideální. Rostliny jsou navíc v naprosté tmě, která přispívá k tomu, že si uchovávají svoji perfektní kondici. Nám by ve tmě a chladu dobře nebylo, pro čerstvost kytic je to ale perfektní kombinace.

Vážeme až den před dodáním

Představte si, že jste si v pondělí objednali kytici rudých růží, kterou si přejete doručit ve středu své mamince na druhé straně republiky. Jednotlivé květiny pro vás máme připravené ve skladu, kde mají optimální podmínky.

Do vázání se ale pustíme až v úterý, aby byly květiny maximálně čerstvé. Naše aranžérky dobře ví, jak kytice vytvořit. Zkušeně skládají květ ke květu tak, aby výsledná kytice co nejvíce zapůsobila. Pochopitelně se u toho řídí fotografií, podle které jste na webu vybírali. Hned v noci pak kytice putuje na depo. Ve středu ji naloží náš kurýr a osobně předá, jak jste si určili, klidně na minutu přesně.

Vazba kytice

Naučte se čerstvé květiny poznat i vy

U nás ve Florea o čerstvosti nemluvíme, my čerstvostí žijeme! Uchováváme květiny v těch nejlepších podmínkách, promýšlíme jednotlivé kroky, aby vše plynulo hladce a bez prodlev. A své zákazníky učíme, jak poznat skutečně čerstvé květiny

Zajímá vás toto téma? Sledujte náš magazín, v jednom z příštích článků si na něj posvítíme.