Unikátní růže Red Naomi XXL - exkluzivně na Florea.cz

Florea s potěšením představuje novinku v naší nabídce – růže Red Naomi ve variantě Limited s ohromující velikostí květu XXL, dosahující až 7 cm. Je to historicky poprvé, kdy byl v Evropě vypěstován takto impozantní květ u odrůdy Red Naomi.

Růže Red Naomi

Exklusivní řada - Marjoland Limited


Tento výjimečný úspěch se podařil na největšímu pěstiteli růží v Nizozemí, ve společnosti Marjoland. Marjoland produkuje několik milionů růží Red Naomi ročně, avšak pouze malý zlomek této produkce – asi 1 až 2 % – spadá do exkluzivní řady Limited s květy o velikosti 7 cm. Tento rozměr květu se rovná největším růžím z Ekvádoru a odrůdě Ever Red z Afriky, čímž Red Naomi XXL - LIMITED vstupuje do špičkové kategorie.

exklusivní růže Red Naomi - Limited

Nyní mají naši zákazníci jedinečnou příležitost zakoupit tyto výjimečné růže Red Naomi XXL, které na Florea.cz naleznete pod označením Limited. Věnujte chvíli prohlédnutí videa ze společnosti Marjoland, které vám přiblíží celý proces pěstování a výjimečnost těchto nádherných růží. Objevte krásu a jedinečnost růží Red Naomi XXL – pravý klenot mezi růžemi, který nyní můžete mít i vy.