Po čem ženy touží: růže v krabici

Po čem ženy touží? Záhada nad záhady. Víme jen, že naše zákaznice, podle toho co nám píší, touží po velké kytici s romantickým vzkazem. Ale nejen to. Nepohrdly by ani růžemi v krabici.

Pocit výjimečnosti nikdy neomrzí

Jak už jsme psali v jednom z našich předchozích dílů seriálu Po čem ženy touží, mnoho žen by chtělo zažít pocit výjimečnosti. Jednou z možností, jak jim něco takového můžete dopřát, je poslat jim kytici 100 růží. Je to něco, co nemá každá žena, vypadá to velkolepě a nesmírně romanticky.

Mohlo by vás také zajímat: Jak udržet své květiny déle čerstvé

 

Růže v krabici už tu nějakou dobu jsou, ale v Evropě začaly být trendy teprve před pár lety. Stejně jako kytice 100 růží i růže v krabici jsou pro ženy netradičním dárkem. Dárková krabička sama o sobě vzbuzuje příjemný pocit nedočkavosti (vždyť kdo by nemiloval dárky). Ten ve spojení s romantickým (a voňavým) obsahem udělá se ženou své. Hlavně pokud je tělem i duší romantička.

Dárek pro ženu? Originalita především

Plyšová srdce, plyšoví medvědi a čokolády nadopované cukrem jsou už ohrané. Zatímco je muži kolem vás budou stále nosit, vy už můžete svou lásku potěšit skutečně originálním dárkem.

Růže v krabici jsou originální především proto, že je každá jiná. Počet růží, velikost dárkové krabice, odrůda růží v krabici, barva růží, stužka... Díky tomu všemu dárek v podobě růží v krabici nikdy neomrzí.

Dárek pro praktické ženy

Růže v krabici mají oproti kytici 100 růží pár výhod pro praktické ženy. Protože se jedná o vypichovanou dekoraci, růžím se stonky nezkracují. Není ani třeba měnit vodu. Růže jsou vypíchané do mokré aranžovací hmoty, takže se voda do krabičky pouze pravidelně přilévá.

Stejně jako růže z kytice si i růže z krabičky mohou obdarované usušit na památku. Kromě pár okvětních plátků si ale mohou ponechat i dárkovou krabičku a využít ji třeba na něco jiného.