Květiny do kanceláře, které vám zpříjemní týden

Čerstvé květiny mají tu schopnost, že i to nejvíce ponuré místo dokážou probudit k životu. Proto je jejich přítomnost v kanceláři tolik žádoucí. Bohužel, ne všude tomu tak je a květiny v květináči mají navrch. Proč ale dát přednost čerstvým květinám a kterým konkrétně?

Čerstvé květiny versus květiny v květináči v kanceláři

Jasnou výhodou je cena. Investice do květin v květináči se odmění dlouhodobou životností a nenáročnou péčí. Bohužel, většina firem má podobný "vkus" a tak co firma, to dost podobné složení květin. Palmy, draceny a fíkusy kam se podíváte. Nikde žádné květiny s květy.

Přitom právě čerstvé řezané květiny s květy mají velkou moc nad naší náladou. Čerstvé řezané květiny voní a hrají všemi barvami.

Hlavně vnesou do vašeho pracovního života pestrost, když si dáte do kanceláře co týden jiné květiny! Jako vedlejší efekt je to, že řezané květiny v kanceláři stmeluje kolektiv.

Stačí, když je jimi jednou obdarujete kolegyni a ona další týden zase vás.

Které čerstvé květiny jsou do kanceláře ideální?

Tulipány

Propuklo za okny vaší kanceláře jaro, ale u vás v kanclu to vypadá spíše jako v příbytku ledové královny? S tím si hraje poradí tulipány. V období jara jich bude v květinářství dostatek. Životnost řezaných tulipánů je při správné péči týden, ale to vůbec není na škodu. Tulipány hýří tolika krásnými barvami, že co týden můžete mít jinak veselou kancelář.

Amarylis

Že nemáte čas vybírat květiny online nebo pro ně běhat do květinářství každý týden? Tak právě pro vás je amarylis ideální květina do kanceláře. Při správné péči se vám odmění několikatýdenní přítomností. Velké květy, hlavně pokud "půjdete" do červených nakazí kancelář elegancí a vznešeností.

Frézie

Další voňavá květina, která stejně jako tulipány umí jarně naladit i toho největšího pracovního mrzouta. Jste-li v kanceláři samé romantičky, frézie si vás získají svou jemností, ale i vznešeností. Za správnou péči se vám odmění cca dvanáctidenní přítomností.

Pivoňky

A ještě jedna záležitost pro romantičky. Tyto krásky vám mohou v kanceláři vykouzlit opravdový ráj. Stačí je rafinovaně rozmístit po místnosti do několika váz a o zbytek se postará jejich přirozená krása. Společnost vám pivoňky budou dělat až deset dnů.

Orchideje

Chcete-li vaši kancelář nebo pracovní stůl povznést na reprezentativnější úroveň, řezané orchideje by mohly být tím pravým. Exotika totiž umí hlavně v kancelářských prostorách hotové divy. Výhodou řezaných orchidejí je jejich dlouhá životnost, které konkurují už jen řezané chryzantémy.