Kouzlo nečekané kytice

Muži, představte si, jak oči vaší milované ženy září vášní a její srdce zaplavuje láskou, když jí kurýr doručí nečekaně kytici květin.

Je sice běžné posílat kytice k různým příležitostem, ale když se rozhodnete vyjádřit své city neočekávaně a necháte doručit kytici jen tak, vytvoříte magický okamžik, plný romantiky. Tímto způsobem se dotknete srdce své vyvolené a obdaříte ji pocitem neopakovatelné a hluboké lásky.

Na Florea.cz doručujeme tisíce kytic každý týden a slyšíme mnoho dojemných příběhů od obdarovaných žen. Tyto okamžiky radosti, plné slz štěstí, jsou nejčastěji právě v okamžiku, kdy obdrží květinu neočekávaně. Jak básník William Shakespeare napsal: "Láska, která není měřena, nezná omezení." Právě tímto nečekaným a spontánním projevem lásky prokazujete své partnerce, že ji milujete bezmezně a bez podmínek. Bude se cítit výjimečně a milovaně.

Nenechte, muži, vztah s vaší milovanou ženou zevšednět a vyzkoušejte poslat kytici právě v okamžiku, kdy to neočekává. Dejte jí najevo, že je stále ta holka, kterou jste před mnoha lety pozvali na rande a stále ji milujete, jako když básník Pablo Neruda píše: "Chci dělat s Tebou, co jaro dělá s třešňovými stromy." Pro tuto příležitost se hodí třeba kytice 18 růží, která v sobě nese vzkaz "stále v Tobě vidím tu holku, které je osmnáct let" a symbolizuje nesmrtelnou lásku, která překonává čas.

Inspirace pro vaše vzkazy z lásky:

Zamilovaná přání

Básničky z lásky

Zamilované vzkazy

Lichý nebo sudý počet květin do kytice? Poradíme.

15 vyznání lásky poslaných s květinou

20 básniček a zamilovaných vzkazů