K zamyšlení: proč využít rozvoz růží

Že si ťukáte na čelo, když potkáte kurýra s květinami? Přijde vám to úplně zbytečné, když můžete zajít do květinářství a květiny pak darovat osobně? Máme pro vás článek k zamyšlení, proč využít rozvoz růží a v čem jsou jeho hlavní výhody.

Kytice růží nejsou rozené cestovatelky

Kdepak. Čím delší dobu jsou růže na cestě, tím více trpí. Zajistit květinám v osobním autě takové podmínky, aby cestu přežily ve zdraví je většinou nad lidské síly.

Položíte-li kytici růží na zadní sedadlo, stačí, abyste prudce zabrzdili a kytice se válí na zemi. Hromadná doprava?

Převézt květiny metrem nebo autobusem aniž byste zkřivili vlásek jedinému kvítku je náročná disciplína.

Teplotu ve voze nemáte pod kontrolou.

Květiny ve většině případů uškvaříte. Lidé se na vás tlačí, je jim jedno, že vám květiny pomačkají... Zkrátka stres nejen pro květiny, ale i pro vás.

Kvalitní a spolehlivá firma na rozvoz růží nedopustí, aby se růžím něco stalo. Květiny ve voze bude mít řádně zajištěné proti pádu a přizpůsobí jim teplotu ve voze.

Když nemůžete být u TOHO

Šéf vás nepustil z práce, jste na pracovní cestě na druhém konci světa, nemůžete si vzít dovolenou, jste nemocní... Tolik překážek, které vám mohou přijít do cesty a vy se prostě na oslavu nedostanete. Předat květiny, až se vše vyřeší je také možnost, ale za jak dlouho se uvidíte?

A přeci ho nechcete odbýt jen přáním na Facebooku nebo SMSkou, nebo snad ano? Pro mnoho lidí je v ten moment rozvoz růží fajn cesta, jak oslavenci srdečně popřát a dát mu vědět, že jste si na jeho velký den vzpomněli.

Být na více místech najednou

Vyzvednout dort, připravit pohoštění, napsat narozeninové přání, koupit a zabalit dárek, uklidit doma, zajít do květinářství... Když jde o oslavu narozenin, občas byste se prostě museli rozkrájet. Pokud za vás alespoň někdo vyřeší květiny, máte o starost méně.

Ještě lépe, pokud vám firma zajišťující rozvoz růží přiveze kytici růží až domů a vy pro ní nikam nemusíte. Zkrátka, ať už organizujete jakoukoli událost, proč nepřehodit co nejvíce povinností na někoho jiného?

Je to prostě zážitek

Někdy v tom ani nemusí být logika. Rozvoz růží není jen služba, která usnadňuje život, ale také zážitek pro toho, kdo květiny dostane. O to víc, pokud je nečeká.

Kurýr zvoní, volá nebo klepe na dveře, vy otevíráte a vidíte ho, jak naproti vám stojí s velkou a velmi krásnou kyticí.

Říká vám, že je pro vás, že je zaplacená a že k ní máte vzkaz. A najednou zjistíte, že je od někoho, koho máte rádi nebo o kom jste dlouho neslyšeli. Takový pocit zkrátka chcete obdarovaným dopřát :)