Čerstvá kytice na rande za super peníze? Pořiďte ji předem online

Pokud chcete přijít na rande s krásnou a čerstvou kyticí, a přitom za ni nemíníte utratit majlant, máme pro vás řešení. Pořiďte si ji předem u nás – máme skvělý výběr těch nejčerstvějších květů za férové ceny.

Jak je to možné? Na Florea si rostliny dovážíme sami přímo z holandské burzy. Dokážeme tak nabídnout čerstvost i ceny, na jaké v běžném květinářství nenarazíte. Vy navíc všechno zařídíte pohodlně online, nikam nemusíte pro kytici jezdit, kytici doručíme až domů. Na vás už pak bude jen předání své milované.

Čerstvá kytice na rande

Opravdu čerstvé květy za nejvýhodnější ceny

Jak může být kytice koupená předem a navíc s doručením domů levnější a čerstvější než ta z normálního květinářství? Jasně, na první pohled to nedává smysl. Jenže Florea.cz dělá věci jinak než běžné květinářství v ulici. Narozdíl od něj nakupujeme květiny přímo u pěstitelů nebo na burze a používáme vlastní distribuci

To všechno urychluje dopravu a snižuje finální cenu, čerstvost přitom díky krátkému dodavatelskému řetězci zůstává.

Výběr, až oči přecházejí

Nakupování květin na Florea.cz má ale i další výhody. Online si totiž vybíráte z mnohem větší nabídky než v kamenném květinářství. Tolik druhů rostlin, kombinací a barevných variant! Jistě mezi nimi objevíte druh a odstín, který má vaše milovaná nejraději. Naše profesionální floristky pak kytici uvážou a uloží do chladicího boxu. Tam v optimálním prostředí počká, než se jí ujmou naši kurýři.

Doručíme, kam si přejete. Pak můžete vyrazit na rande

Náš kurýr vám v klimatizovaném voze doručí kytici na místo, které si zvolíte v objednávce. Domů, do práce, na chalupu, jak je jen libo. Sledovat, jak se k vám blíží, můžete pohodlně online. Místo shánění kytice vám tak zůstane čas na dokonalu přípravu. Protože každé rande jde udělat výjimečné – třeba právě s kyticí z Florea.cz.