Proč nemůžeme plnit vaše časové požadavky?

rozvoz květin Florea zajišťujeme vlastními chlazenými vozy, nemůžeme být všude v jeden čas ;)

Moc bychom si přáli být vašimi super hrdiny za všech okolností, hlavně co se našeho rozvozu květin týká. Věřte, že děláme maximum pro to, abyste byli spokojení. Přesto se nám, zcela oprávněně, množí dotazy, proč nemůžeme plnit vaše časové požadavky. Rozhodli jsme pro vás napsat článek na toto téma a přiblížit vám tak náš systém plánování rozvozů. Věříme, že pomůže k pochopení a lepšímu plánování.

Rozvoz květin Florea

Možná už jste se s tím u některých služeb s dovozem setkali. Chtěli jste doručit zboží nebo využít některých služeb a objednat je na konkrétní den. Bylo vám ale řečeno, že kapacity rozvozu jsou pro tento den již naplněny a musíte si vybrat jiný termín. To se vám s Florea stát nemůže, protože máme vlastní chytrý systém, který za nás každý den plánuje trasy. Vymyslí co nejelegantnější cestu k vám s co největším počtem zastávek. Jsme tak schopni vyřídit objednávky pro všechny zákazníky pro daný den.

Sledování doručení květin online

Nicméně to znamená, že se kurýři musí držet systémem vygenerovaných tras. Odchylky nebo výjimky by znamenaly zpoždění následujících objednávek a také více nespokojených zákazníků. Z vlastní zkušenosti víme, že ani posílení týmu kurýrů by nebylo dostačující řešení.

Pokud se vám s Florea stalo, že jsme vám přivezli květiny na stejné místo ve stejný čas dvakrát po sobě, byla to jistě jen náhoda. Trasy se každý den mění a přizpůsobují situaci, a tak není možné, aby kurýr byl ve dvě odpoledne každý den například v Pardubicích. A to platí pro všechna města, včetně Prahy. Čas doručení se dozvídáme ve stejný moment jako vy, tzn. mezi 18:30 – 19:00, kdy vám přijde informační SMS o zítřejším doručení. Skutečný čas doručení, jak jste si jistě někteří z vás vyzkoušeli, bývá někdy spíše orientační. Nejsme schopni předvídat kolony, nehody ani další nečekané situace. Naši kurýři však dělají maximum pro to, aby zpoždění bylo co nejmenší.

Rozvoz květin chlazenými vozy

Řešení je hned několik:

• objednávejte včas, případně v jiný den, kdy jste časově flexibilnější
• přizvěte si k překvapení pomocníky, kteří květiny vyzvednou za vás
• nechte květiny po domluvě doručit na „záchytný bod“, odkud je budete moci kdykoliv během dne vyzvednout, až budete mít cestu kolem (například u kamarádů, rodiny, v kavárně...)
• využijte služeb jiné firmy (i když nás to bude mrzet)
• vyzvedněte si je po domluvě přímo u nás Plzeň Křimice, Prvomájová 542/116 (pro zadání do navigace https://goo.gl/maps/1SqwK12GzVTGXcNr8 )  - pokud pro vás není náš logistický sklad na druhém konci světa

 

Jaké má tedy náš rozvoz květin výhody? Nejsme žádnými prostředníky mezi producentem a květinářstvím. Dostanete tak skutečně to, co vidíte na fotografiích. Některé eshopy využívají služeb dopravce, ale pak se od ztracené nebo špatně doručené zásilky distancují a odkazují vás jen na dopravce. Florea s vámi naopak takové nepříjemnosti řešit chce, abyste byli opravdu spokojeni a problém se vyřešil k oboustranné spokojenosti.

Díky vlastní dopravě květin mohou zákazníci sledovat kurýry online a vědí, kde se jejich květiny zrovna nachází a za jak dlouho přijedou. A v neposlední řadě je tu kvalita, která je pro nás nesmírně důležitá. Neházíme květiny v boxech na jednu hromadu. Máme je pečlivě rozdělené a díky speciálně upraveným chlazeným vozům o ně pečujeme i během přepravy. K vám se tak dostanou květiny zcela čerstvé, neporušené a krásné.