BellaRosa – pěstitel ekvádorských růží

Jedinečné přírodní podmínky pro pěstování prémiových růží

Farma BellaRosa je situována v Tabacundu, jednu hodinu severně od hlavního města Ekvádoru – Quita, v provincii Pichincha. Ve 3.000 metrech nad mořem je příznivé klima, ideální sluneční podmínky a úrodná sopečná půda. Tyto výjimečné přírodní podmínky jsou ideální pro produkci růží prémiové kvality. Nejvyšší ekvádorský vulkán Caymbe (5.790m) poskytuje zdroj křišťálově čisté vody z ledovce na vrcholu hory.

Ochrana životního prostředí a dobrých pracovních podmínek


BellaRosa nedbá pouze na prvotřídní kvalitu svých růží, ale také na příjemné pracovní prostředí pro své zaměstnance. Ti mají zajištěnu výživnou stravu, lékařskou a dentální péči pro sebe a své rodiny a pediatrickou péči pro děti do 6 let zdarma. Mimo jiné farma podporuje i nejlepší studenty ze základních škol, tak aby mohli ve svém studiu pokračovat až na vysokou školu.

Certifikát Aliance deštných pralesů potvrzuje dlouhodobou snahu farmy o zlepšení pracovních a životních podmínek svých zaměstnanců, avšak zároveň i dodržování pracovních postupů, které kladou důraz na ochranu životního prostředí např. minimální použití agrochemikálií, zodpovědné hospodaření s vodou, půdou a dalšími přírodními zdroji, ochrana lokálních druhů rostlin a zvířat.

Prémiové růže

O fascinující kráse a kvalitě velkokvětých ekvádorských růží se můžete přesvědčit sami. Od této farmy na našem e-shopu Florea.cz naleznete zejména následující druhy: Sexy Red, Freedom, Cherry O, Alba, Hot Merengue, Moody Blues či Iguazu.

BellaRosa je také jedním z dodavatelů, od kterého Florea.cz dováží extra dlouhé růže. Pokud chcete někoho ohromit krásnou růží, tak červené růže o délkách 120 – 140 cm, vám k tomu jistě pomohou. Při správné péči vám vydrží až 3 týdny.

Vyberte si z aktuální nabídky ekvádorských růží.