Představujeme: kytice bílých růží

Romantičky neznají snad krásnější způsob, jak se jim může muž omluvit, než když jim pošle nebo daruje kytici bílých růží. Pro tomu tak je a k jakým jiným příležitostem ještě je kytice bílých růží ideální?

Nejčastější důvody darování kytice bílých růží: žádost o ruku, omluva, dárek k narozeninám, vyjádření upřímných záměrů, květina na pohřeb (viz. počty květin)

Způsob, jak říci promiň, ale i krásná žádost o ruku

Kytice bílých růží má mnoho významů, jak jinak než krásných. Květomluva říká, že bílé růže jsou symbolem věčnosti, čistoty, spirituality a upřímnosti.

Právě proto patří bílé růže mezi nejoblíbenější květiny do svatební kytice. Tím jejich využití ale zdaleka nekončí.

Chcete se za něco omluvit? Vyvěste pomyslnou bílou vlajku tím, že jako omluvu dorazí kytice bílých růží se vzkazem. Patří mezi nejoblíbenější dárky na omluvu.

Další účel darování kytice bílých růží, u nás i ve světě, je žádost o ruku. Každá správná romantička tělem i duší jistě uroní slzu dojetí, pokud zásnubní prstýnek doplní i nádherná kytice z bílých růží.

Pro koho je kytice bílých růží vhodná

Kouzlo kytice bílých růží tkví v její univerzálnosti. Společensky je darování kytice bílých růží vhodné jak ženám, tak mužům jakéhokoliv věku nebo společenského postavení.

Ať už bude koupená kytice pro paní učitelku nebo z lásky pro přítelkyni, obě ji přijmou pozitivně a vy se v žádném případě neztrapníte. Vše, co jsme zmínili výše platí i pro krémové růže.

Jejich význam je stejný a pokud vám tedy nejsou po chuti čistě bílé růže, krémové růže by mohly být vhodná alternativa.