Po čem ženy touží: kytice 100 růží

Po čem ženy touží? To je oříšek, který zatím nerozlouskli ani ti nejchytřejší vědci či psychologové světa. Sice nevíme, co chtějí všechny ženy světa, víme ale, že řada z nich tajně přeje kytici 100 růží. Proč? Zkusíme vám dát odpověď.

V Americe v tom mají jasno. Když muž pošle ženě 100 růží, tak jedině za účelem hluboké omluvy. U nás nad tímto počtem někteří zastánci tradic prskají, protože je to sudý počet růží. Věříme ale, že každá romanticky založená žena nehledí na zastaralá společenská pravidla a uměla by si 100 růží opravdu užít.

 

Kytice 100 růží: výjimečný dárek nebo už ne?

Co na té kytici 100 růží všichni vidí? Pánové, je to stejné, jako když se vy rozplýváte nad nejnovější technologickou hračičkou nebo nad novým modelem auta. Vlastnit něco takového znamená cítit se výjimečně. Mít něco, co nikdo jiný nemá nebo je vás jen omezený počet.

Mohlo by vás také zajímat: koukněte na článek 7 nejkrásnějších vyznání lásky nebo se podívejte do naší veliké databáze (nejen) zamilovaných vzkazů. 

No jo, že ale podle naší fotogalerie dostává 100 růží kde kdo? Ano, v naší fotogalerii tomu tak je, ale ve vašem okolí? Kolik žen, které dostaly 100 růží, znáte osobně? Vždyť v celé České republice je více než 5 246 000 žen, mezi nimi se naše kytice 100 růží snadno ztratí. Pořád je to tak ojedinělý a velmi výjimečný dárek z lásky, který můžete darovat.

Pokud bychom tady tedy měli skončit a shrnout to, to jediné o co jde, je skutečně pocit výjimečnosti a pocit, že jsou milovány. Po tom ženy touží. Podíváme se ale ještě na pár dalších důvodů, proč zvážit nákup 100 růží.

Pochlapte se - kytice pro ženu je perfektní rozmazlení

Co si budeme povídat, pravý muž ochranář a gentleman se rád hřeje pocitem, že může své ženě dopřát to nejlepší. Nemusí to hned znamenat nákup luxusních šperků, auta či dovolené. Rozmazlit ženu květinami, vyslechnout si, jak jste úžasný a večer být naopak rozmazlován? To je to největší bohatství ;)

Nezapomínejme ale, že drahými dárky, ať už je to kytice růží, nebo cokoliv jiného, si ženu nesmí muž kupovat. Je to dárek, který je vhodný jen pro ženu blízkou vašemu srdci.

Romantický odpustek

Pokud jste vyvedli něco, po čem doma vládne tichá domácnost, nějaké to hezké gesto by mohlo vyčistit ovzduší. Rozzlobené ženy sice nejvíce doufají, že uznáte chybu a poučíte se z ní, ale v hloubi duše je každá žena romantička. Zadrnkejte jí proto na její romantickou strunu. Kytice 100 růží sice nevyřeší všechny vaše problémy a neshody, ale je to dobrý začátek.

Naše kytice byly svědky nejen upřímných omluv, oslav společných výročí a velkých návratů. Některé kytice byly přítomny dokonce u zásnub, buď místo zásnubního prstýnku nebo i s ním. Některé kytice 100 růží se dokonce rozmnožily a staly se z nich kytice 200 růží, 300 růží, ale klidně i z většího počtu.

Už víte, jaká kytice zamíří do náruče vaší lásky?