Když je doručování květin akční povolání

Nakupovat květiny online? Hračka. Rozvážet květiny kurýrem? Někdy úkol hodný superhrdiny! Své o tom ví naši kurýři, kteří denně nasazují své životy, nejen na silnicích, aby vám doručili kytici do ruky - bezpečně a včas. Samozřejmě, trochu přeháníme, není ale pochyb o tom, že práce kurýra ve Florea je jedno velké dobrodružství.

"Jano? Kdo je ten chlap?"

Občas není načasování doručení květin zcela ideální. Třeba když kurýra nikdo nečeká. To je pak překvapena nejen obdarovaná, ale také její partner, který zamění našeho kurýra za milence s kyticí za vrátky.

"Jano? Kdo je ten chlap?" Po této otázce by možná někteří kurýři nechali kytici za dveřmi a vzali nohy na ramena. Naši kurýři ale řeší i takové situace s úsměvem na tváři.

A možná právě proto každé podobné předání květin končí dobře. Hlavně když se zjistí, že našeho rozvozu květin využila kamarádka obdarované a ne milenec či tajný ctitel.

Pozor, zlý pes...

...mělo by viset na všech dveřích a brankách, za nimiž číhá čtyřnohý hlídač. Když tomu tak ale není, může se dovoz květin změnit ve velmi napínavý závod.

Takový čas, za který doběhne kurýr zpět k autu, by mu záviděl i Usain Bolt. Pokud už není cesty zpět a útěk není nejlepším řešením, situaci zachrání už jen mobilní telefon.

Pokud tedy pes neštěká tak hlasitě, že přehluší i telefonát s adresátem. Protože jsou ale naši kurýři v rozvozu květin nejlepší, všechny online objednané květiny doručí, ať už jim v tom brání buldoček, nebo dobrman.

"Jen ty párky na odlákání pozornosti bychom mohli dostat do výbavy," postesknou si občas kurýři.

Květiny online, problémy offline

Kéž by offline svět byl stejně tak snadný, jako objednávání květin online. Když kurýrům v rozvozu květin nebrání ani Azorek, ani žárlivý partner, je mnoho dalších nepřátel, kterým naši kurýři čelí. Třeba přírodním živlům. Že máme zatím na kontě 0 odfouknutých a 0 promočených kytic je znamením toho, že naši kurýři chrání Vaše květiny doslova vlastním tělem :)

Horší jsou ale živly silniční. O tom už ví své i jeden z našich kurýrů. K práci kurýra takové věci ale zkrátka patří. Vždyť bez nich by bylo doručování květin pěkná uspávačka :)

Váš cíl je vlevo aneb když kurýr veze květiny jinam

No jo, ale co když tam není? Poslední, ale neméně zákeřný soupeř každého našeho kurýra často bývá jeho pomocník: navigace. Nástroj, který má usnadnit rozvoz květin, kurýry občas pěkně zkouší ze zeměpisu. Pokud má být vlevo malý rodinný domek, ale na jeho místě je pouze vysoký strom nebo rozlehlý rybník, nejednoho kurýra popadne panika, jestli je vůbec ve správném městě.

Je-li zmíněný domek až za rozlehlým rybníkem a k domku nevede cesta, ani to není pro kurýry překážkou. Vždyť jak se říká: "Kde je vůle, tam je i cesta." A vůle našich kurýrů, dovézt květiny až do cíle, je skutečně silná :)

Skvělé kytice 100 růží a 100 květin můžete také objednávat na našem partnerském eshopu Flora100

Pokud chcete rozvoz květin zdarma, pak navštivte Floreana, eshop s kyticemi a doručením po celé ČR zdarma.