Proč s námi posíláte květiny jako dárek a kam?

Kdy jste si naposledy na někoho vzpomněli a nechali mu poslat růže se vzkazem? Takové gesto už dávno není jen výsadou zamilovaných. Dnes je to oblíbený a velmi praktický způsob komunikace jak mezi partnery, tak kamarádkami i vzdálenějšími příbuznými. A to hlavně v případě, kdy slova nestačí. Vaše vzkazy jsou toho dnes a denně důkazem…

Květiny domů - do každého městečka i vesničky

Díky tomu, že naše doprava květin funguje po celé ČR, můžeme dělat radost doslova všude, kam nás s květinami pošlete. A to i na místa, kde se doslova zastavil čas. Na místa, kde dnes lidé stále chodí nakupovat do malého krámku se základním zbožím a cesta za ním bývá přes celou vesnici… Nejen tady byste marně hledali květinářství, za to hospody jsou tam klidně dvě :)

Pokud takové místo pamatujete nebo tam dokonce máte příbuzné, třeba babičku, možná už jste tam nejednou nechali poslat květiny. A mohl to být pěkný poprask. Vždyť taková kytice 100 růží se často nevidí ani v Praze, natož třeba ve Starém Místě (okres Jičín) s 317. Ne vždy ale takový pozdrav přichází od vnoučat z Prahy, někdy ještě z mnohem větší dálky!

  • Milá babičko! Všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví a spokojenosti Ti přeje z Hong Kongu k Tvým narozeninám Tvůj vnouček.
  • Milá babičko, přejeme Ti všechno nejlepší k narozeninám! Ať zdraví slouží a pořádně to oslavte! Pusu od protinožců posílá ❤ 

Čerstvé květiny jsou lék (na duši)

Naší další milou povinností je doručení květin do nemocnice. Rozzářené oči novopečených maminek, pacientů, doktorek i sestřiček za to stojí. Nejčastěji do nemocnic posíláte žluté růže. Podle květomluvy jsou to totiž květiny, které vyjadřují podporu a přejí brzké uzdravení.

  • Vážená paní doktorko, děkuji za veškerou péči, kterou věnujete mojí mamince.
  • Přejeme Ti zdárné uzdravování, ať je každý den lépe a jsi tu brzy zas na Belgické s námi :-) Moc zdravíme od přízemí do pátého patra :-) Slevomaťáci :-)
  • Pusu do nemocnice a brzké uzdravení, maminko, Ti přejí Tvoji nezbední synové ❤
  • Děkuji, že jste mi pomohli na svět :-) Udělali jste šťastnými tatínka i maminku :-)

Narozeninové kytice frčí nejvíce

Nejčastěji doručujeme růže do ruky překvapeným oslavenkyním. Kytice bývají nejen od kolegů, ale také od dávných lásek, které roky sbíraly odvahu a hledaly vhodnou příležitost, proč vám poslat kytici růží se vzkazem. Kytice k narozeninám (nechejte si inspirovat třeba těmito přáníčky) se tak rázem promění ve znovuobnovení přátelství, které už nic nerozdělí.

  • Vše nejlepší k Tvému dnešnímu životnímu jubileu přejí kolegové a kolegyně z "mordparty". Krásné narozeniny!!!
  • Znám tě již dlouho, abych věděl, že krásná kytička růží je více než tisíc slov. Všechno nejlepší k svátku miláčku, Miluji Tě!
  • Ať kolegyně závidí! Vše nej k narozeninám!
  • Jsou to čtyři roky a já stále nemohu zapomenout!

Už cítíte ten nával inspirace, komu můžete ještě dnes nechat poslat růže nebo jinou oblíbenou květinu? Tak hurá do toho!