Přání, básničky a gratulace pro maminku

Říká se, že jedna dobrá matka znamená víc než sto učitelů. Dříve nebo později tohle moudro pochopí každý z nás :) Jak ale takovou věc zakomponovat do vlastního přání pro maminku? Nakoukněte s námi mezi vzkazy pro maminky našich zákazníků. Máme tu přání pro maminky doslova pro jakoukoliv příležitost!

Veselé a originální přání pro maminku

K veselé kytici pro maminku jistě patří i veselý vzkaz. K takovým vzkazům nejčastěji posíláte kytice míchané, ať už z růží nebo z jiných řezaných květin pestrých barev. Celá kytice pak působí hravým a slavnostním dojmem a v kombinaci s originálním přáním maminku dojme i rozveselí zároveň.

  • Maminko, přeji Ti vše nejlepší k Tvým narozeninám. Máš přesně 25 růží, protože vypadáš na 25 let. Jsi ta nejlepší maminka, kterou kdo může mít. Mám Tě moc rád a snad se Ti tento dárek bude líbit ❤

  • Tato růže RED NAOMI představuje královnu mezi růžemi, stejně jako Ty představuješ královnu mezi MAMINKAMI. Přejeme Ti krásné narozeniny a ať jsi tu s námi ještě alespoň 100 let.
  • Inspirace, kamarádka, kuchařka, řidička, poradkyně, životní vzor, učitelka a trenérka. Tím vším pro mě jsi, mami. Děkuju a vše nejlepší k narozeninám.

Básnička pro maminku

Nejčastěji doručujeme květiny se vzkazem ve formě básničky. Tento originální a hravý způsob skvěle vystihuje váš záměr maminku rozesmát i dojmout zároveň a lze jej využít jak o narozeninách, tak o svátku matek. Ať už se ale přání pro maminku rýmovat bude nebo ne, určitě jí to vadit nebude. Vždyť maminky nás mají rády takové, jací jsme :)

  • Ať už od rána si užíváš, a celý den se super máš, přeje Ti tvoje beruška, jediná, milovaná dceruška. Všechno nejlepší k svátku, maminko★❤☀ 
  • Maminko naše, dnes máš svátek, a tak my Ti k svátku matek ze srdce květiny posíláme, protože Tě moc rády máme! Jsi naše maminečka milá, tak sis kytičku zasloužila! Jsme moc rády, že Tě máme!
  • Moje drahá maminko, dnes malou kytičku Ti nesu, dávno, cos foukala mi kolínko, snad do života, Tobě radost vnesu. K narozeninám, s láskou, pro Tebe mami.
  • Ten nejvoňavější květ, jaký kdy spatřil svět, je moje milovaná maminka, co vychovala mě od miminka. Za všechno ti, maminko, patří velký dík, a i když už nejsem miminko, s tebou je mi nejlíp. Vše nej!

Hřejivé přání pro maminku

Nechat doručit květiny mamince jen tak, i když je na druhém konci republiky, vzpomenout si, že má svátek, poděkovat jí za pomoc nebo za radu... Tolik důvodů, proč poslat kytici i té vaší! Stačí i malé poděkování, které jé bude ve váze těšit hned několik dní a bude se díky vám cítit potřebná a výjimečná.

  • Nezáleží na tom, kolik mi je let, Tvé objetí je pro mě stále tím nejvřelejším a nejbezpečnějším místem na zemi! Krásné narozeniny mojí nejmilovanější mamince!
  • Pro nejmilovanější a nejúžasnější maminku pod sluncem. Prostě jen tak, pro krásnější den, víkend, a hlavně Tvůj úsměv, děkuji že jsi, že Tě mám! PS: a nebreč jooo :)
  • Milá maminko! Možná Ti to málo říkám, jak moc pro mě znamenáš, že jsi ta nejlepší maminka a vždy pro mě pochopení máš. Proto Ti chci poděkovat a krásné narozeniny popřát. Tvůj synáček.
  • Milá maminko, moc bych Ti chtěla poděkovat, jak se o nás staráš. A i když zlobíme, tak Tě máme moc rádi. Maminko, moc děkuju ❤

Teď jste dokonale připraveni jak na svátek matek, tak narozeniny vaší maminky :) Už stačí jen vybrat kytičku, která bude zdobit její vázu. Vyhrají tradiční řezané růže nebo najdete tu její oblíbenou mezi dalšími květinami?